neděle, října 19, 2014

Co jsem se naučila tak nějak přes léto a kus podzimu


  1. Chemopren je vynikající záležitost. Nemusí sice slepit zrovna boty, které spravujete. Ale ruce, silonky, kabelku, podlahu a peněženku oblepí dokonale.
  2. Je možné popálit se o myčku nádobí.
  3. Ač se to může zdát nemožné, opravdu jde, aby běžecký okruh byl CELOU dobu do kopce.
  4. Jsou dvě fáze dospělosti. V první fázi víte, které víno je dobré, abyste mohli machrovat před ostatními. Ve druhé fázi víte, které je šroubovací, abyste mohli chlastat kdykoli a kdekoli.
  5. Při přípravě pokrmů je dobré být flexibilní. Vemte si třeba takové sušenky. Když se roztečou na plechu, začněte tvrdit, že vaším záměrem byla buchta. Když se vám po vyndání z trouby rozsype, uvědomte si, jak vynikající kaši jste připravili!
  6. Když po dlouhé době vyjedete s autem a píchnete a vzápětí vytáhnete kolo a píchnete i na něm, můžete být jedině rádi, že na vodu se nechystáte v nafukovacím člunu.
  7. Někteří lidé mohou být tak vyděšení, že vám nabourali do auta, že sice ujedou pryč, ale ohleduplně vám na místě nechají alespoň svůj nárazník.
  8. Běh je nebezpečný sport! Mě při něm dneska pronásledovala a pak málem pokousala smečka čtyř rozzuřených čivav. (A ano, bylo potupný, že mě dohnaly!)

8 komentářů:

  1. Pobavila jsem se, jsi skvělá! :D:) Kde jsi byla celou dobu? :D
    http://parsnu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těší mě, že jsem tě pobavila :) Byla jsem na výpravě za hledáním své ztracené múzy :) ale snad už je zase doma :)

      Vymazat
  2. Heh, s myčkou na nádobí bych mohla vyprávět, mrcha to je. A smečka rozzuřených čivav? Jsem na vyšším levelu, mě se pokoušel sežrat Yorkshir.
    Díky za super pobavení :-D (To víno mě fakt dostalo)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Yorkshiry si ode dneška začnu dávat bacha :D Děkuju za milý komentář!

      Vymazat
  3. Lhala bych, kdybych řekla, že jsem se vůbec nesmála a že tvý články jsou prašivý a nudný. :D Vůbec, vůbec, vůbec. Mám je moc ráda.
    A jak v mém článku píšu, seš jedna z mála českých blogerek, kdo opravdu psát umí. Vím, že ty TAGy moc nemusíš a že je neděláš, ale i tak jsem tě nominovala.

    http://infinitetreasure.blogspot.cz/2014/10/tag-zpoved-blogerky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, moc děkuju za úžasný komentář a ještě milejší zmínku u tebe na blogu! Moc si toho vážím a snad se někdy s těmi tagy polepším :)

      Vymazat
  4. V některých chvílích mi tě bylo úplně líto, ale zároveň jsem se musela smát. Výborný článek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář. Jsem ráda, že ses pobavila :)

      Vymazat